Opdrachten

Website

Venhorst Makelaardij

De website van Venhorst Makelaardij  is door Webversneller in een compleet nieuw jasje gestoken. De website is opgeleverd met een nieuwe frisse huisstijl.

Venhorst Makelaardij is al bijna 40 jaar actief in onroerend goed, zowel in woningen als bedrijfspanden. 

Bekijk hier de website van onze klant Venhorst Makelaardij

Website

Stad Coevorden

De website van Stad Coevorden is door Webversneller in een compleet nieuw jasje gestoken. Op de website kunt u snel en makkelijk een overzicht bekijken van alle activiteiten in de stad. Coevorden, de plek waar oud en nieuw samen komen. 

Bekijk hier de website van Stad Coevorden.

Website

Harryvan Kozijnen

Met trots hebben wij de nieuwe website van Harryvan Kozijnen mogen ontwikkelen. Harryvan Kozijnen uit het Groningse Slochteren ontwikkelt en produceert kozijnen met puur vakmanschap.

Bekijk hier de website van Harryvan Kozijnen.

Website

Drameco

Met trots hebben wij de nieuwe website van Drameco mogen ontwikkelen. Drameco is de beste oplossing voor het organiseren van uw point-of-sales materiaal naar uw dealer of klant. 

Bekijk hier de website van Drameco

Website

Coevorder Ganzenduik

Dit jaar hebben wij de website mogen ontwikkelen voor de Coevorder Ganzenduik.  Om het jaar fris te beginnen kan er op 1 januari weer de Nieuwjaarsduik gedaan worden. 

Bekijk hier de website van Coevorder Ganzenduik

Website

Coevorden On Ice

Wij mochten de website ontwikkelen voor Coevorden On Ice. Er kan vanaf vandaag december worden op de Markt in Coevorden. De ijsbaan ligt er tot en met vrijdag 5 januari.

Bekijk hier de website van Coevorden On Ice

Website

Van Delft Bouw

Met trots hebben wij de website van Van Delft Bouw mogen ontwikkelen. Het bouwbedrijf Van Delft bouw maakt altijd gebruik van de allernieuwste technologie, bijvoorbeeld de lasermeter. Wij zijn overtuigd van de nauwkeurigheid en tijdswinst en gaan nooit meer zonder op pad.

Bekijk hier de website van Van Delft Bouw.

Website

Noorden Reizen

De website van Noorden Reizen is vormgegeven met de bestaande huisstijl, maar in een nieuw jasje. De website is moderner, volledig responsive en gebruiksvriendelijker

Bekijk hier de website van Noorden Reizen.

Webshop

MC Daddy

Voor onze klant McDaddy hebben we een compleet nieuwe webshop opgeleverd! Iets om trots op te zijn.  Bij McDaddy verkopen we niet gewoon schoenen. We verkopen plezier, klasse en onderscheidend vermogen.

Bekijk hier de website van MC Daddy

Website

Connect Datacenters

Met trots hebben wij de website voor Connect Datacenters mogen ontwikkelen en vormgeven. Connect Datacenters biedt zeer betrouwbare Rackspaces op verschillende locaties tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Bekijk hier de website van Connect Datacenters.

Website

Materieel Service Coevorden

Wij hebben we een prachtige website mogen opleveren voor onze klant Materieel Service Coevorden. We hebben de website vormgegeven met de bestaande huisstijl, maar in een nieuw jasje. De website is moderner, volledig responsive en gebruiksvriendelijker.

Bekijk hier de website van onze klant Materieel Service Coevorden (MSC).
Dé servicepartner voor uw bedrijfswagens en bedrijfsmaterieel.

Website

I-Print Solutions

De website van I-Print Solutions is door Webversneller in een compleet nieuw jasje gestoken. i-Print Solutions voorziet voornamelijk bedrijven van hoogwaardige multifunctionals van het merk ToshibaParticulieren zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Bekijk hier de website van I-Print Solutions.

Webshop

Palissaderun

In 2017 werd voor het eerst het evenement Palissaderun georganiseerd wij mochten de website/webshop ontwikkelen. Inclusief ticketsysteem.

Bekijk hier de website van Palissaderun Coevorden.

Website

NNK Concept

Voor NNK Concept hebben wij de nieuwe website mogen ontwikkelen. NNK Concept is van concept tot strategie naar realisatie. Voor (creatieve) oplossingen voor marketing- & communicatievraagstukken, 

Bekijk hier de website van NNK Concept.

GRAFISCHE VORMGEVING

LOGO’S

i-Print Solutions

Nieuw bedrijfslogo verzorgd door Webversneller.

Palissaderun Coevorden

Bijpassend logo voor de Palissaderun in Coevorden.

Van Delft Bouw

Nieuw bedrijfslogo verzorgd door Webversneller.