Webversneller bouwt websites en webshops met een bijzonder goede conversie. Conversie is het percentage bezoekers van een website of webshop dat tot een transactie overgaat. De transactie zal meestal een aankoop zijn bij een webshop, maar het kan ook het afsluiten van een verzekering of abonnement zijn.

Bovenaan
Deze hoge conversie zorgt voor een uitstekende ranking in zoekmachineresultaten. De manier waarop de Webversneller dit bereikt, is met de optimale mix tussen techniek, SEO / SEA, content marketing, klantbeleving en participatie. Met deze aanpak heeft de Webversneller klanten geholpen conversies van 100% binnen 6 maanden te bereiken. Over slapend rijk worden gesproken!

Grenzeloos vindbaar
Onze SEO / SEA-specialisten zorgen voor de websites en webshops van de Webversneller goed vindbaar zijn via zoekmachinecriteria, vooral Google. Met het toepassen van meertalige SEO / SEA, ranken de websites ook goed bij buitenlandse zoekcriteria. Dit biedt onze klanten ruimte om hun marktbereik te verbreden, het web kent immers geen grenzen!